Løs problemer med lagerplads i Cloudbackup

Dette problem opstår, hvis du fuldt ud har brugt din online lagring, eller hvis du ikke har nok plads til dine online sikkerhedskopier. Det er en god idé at slette et backup-sæt, hvis du vil have mere sikker cloudlagerplads.

Kontakt kundeservice og support for at købe ekstra lagerplads.

Kontakt os

Du kan slette et backupsæt, hvis du ikke længere har brug for det. Du kan ikke slette et backupsæt, hvis der kun er oprettet ét. Du kan dog lave et nyt backupsæt først og derefter slette det gamle.

Sletning af et backupsæt

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

3. Vælg det backupsæt, du vil slette, på rullelisten Backupsæt i vinduet Indstillinger for backup.

4. Klik på Slet.

5. Gør et af følgende i vinduet Slet backupsæt :

• Hvis du vil slette det aktuelle backupsæt, skal du vælge Slet backupsæt.

• Hvis du vil slette det aktuelle backupsæt og de filer, der allerede er sikkerhedskopieret, skal du vælge Slet backupsæt og filer.

6. Klik på Ja.

Slet backup-sæt fra din Norton-konto

1. Log ind på din -konto.

2. Gå ind på siden Mit Norton, find Cloud-backup, og klik på Vis backup-sæt.

De eksisterende backupsæt, der er i brug, er vist.

3. For at slette et backupsæt, klikkes på papirkurvsikonet på backupsættet, som du ønsker at slette.

4. I Slet backupsæt -bekræftelsesvinduet klikkes på Slet.

Klik på Annullér for at vise backup-siden uden at slette backup-sættet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128450551
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/11/2021