De huisregel voor webtoezicht instellen

Webtoezicht wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons, Android-tablets, iPhones en iPads.

Dankzij Webtoezicht kunnen uw kinderen ongestoord internetten, terwijl u op de hoogte blijft over de sites die ze bezoeken en tools krijgt om ze te helpen ongepaste inhoud te vermijden. U kunt uw kind beschermen door de toegang tot ongepaste websites te blokkeren. Soms bevat een toegestane website content die tot een geblokkeerde website of categorie behoort. Wanneer uw kind dergelijke websites bezoekt, blokkeert Norton Family het specifieke deel van de website dat tot de geblokkeerde websitecategorie behoort.

Voor efficiënt webtoezicht op iOS-apparaten moet u ervoor zorgen u VPN heeft geïnstalleerd en ingeschakeld. Lees Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind voor meer informatie.

Afhankelijk van de ingestelde huisregel voor webtoezicht, controleert of blokkeert het VPN de activiteiten van uw kind met andere apps dan de Norton Family-browser.

Zorg ervoor dat u de Norton Family-browserextensie heeft ingeschakeld op Windows. Als Norton Family versie 3.7.3 of later is geïnstalleerd op de pc van uw kind, voegt Norton Family een tweede beschermingslaag toe en wordt een blokkeerpagina weergegeven, zelfs als uw kind met de browserextensie heeft geknoeid, een incognito- of privébrowsermodus heeft gestart of gebruik heeft gemaakt van niet-ondersteunde externe browsers om een geblokkeerde website te openen. Wanneer u echter een melding over dergelijke activiteiten ontvangt, controleert u de pc van uw kind en schakelt u de browserextensie in voor volledige bescherming.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125229857
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 30/07/2020