Definiera reglerna för webbuppsikt

Webbuppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad.

Webbuppsikt låter dina barn utforska webben fritt, samtidigt som du vet vilka webbplatser de besöker och ger dig verktyg för att hjälpa dem att undvika olämpligt innehåll. Du kan skydda dina barn genom att blockera åtkomst till webbplatser som är olämpliga. Ibland kan en tillåten webbplats innehålla material som tillhör en blockerad webbplats eller kategori. När barnet besöker sådana webbplatser blockerar Norton Family den specifika del av webbplatsen som tillhör den blockerade webbplatskategorin.

För effektiv webbuppsikt på iOS-enheter bör du se till att VPN är installerat och aktiverat. Baserat på regeln för webbuppsikt som du ställt in, övervakar eller blockerar VPN aktiviteter som ditt barn gör med andra appar än Norton Family-webbläsaren.

På Windows, se till att du har aktiverat Norton Family-webbläsartillägg. Om ditt barns PC har Norton Family version 3.7.3 eller senare lägger Norton Family till ett andra lager av skydd och visar en webbläsarspecifik blockeringssida även om barnet har manipulerat webbläsartillägget, startat i inkognito eller privat läge eller använt icke-stödda webbläsare från tredje part för att komma åt en blockerad webbplats. När du får en varning om sådana händelser, ska du dock kontrollera barnets dator och aktivera webbläsartillägget för fullständigt skydd.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att visa eller uppdatera reglerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125229857
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 08/11/2019