Verkon valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Verkon valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Verkon valvonta antaa lasten tutkia verkkoa vapaasti, pitää sinut selvillä siitä, millä sivustoilla he käyvät, ja antaa käyttöösi työkalut, joilla autat heitä välttämään sopimattoman sisällön. Voit suojata lasta estämällä sopimattomien verkkosivustojen käytön. Joskus sallitulla verkkosivustolla on sisältöä, joka kuuluu estettyyn verkkosivustoon tai luokkaan. Kun lapsi vierailee tällaisilla sivustoilla, Norton Family estää sivuston osan, joka kuuluu estettyyn sivustoon.

Jotta verkon valvonta onnistuu iOS-laitteilla, varmista, että VPN-sovellus on asennettu ja käytössä. Lisätietoja saat artikkelista Norton Family -sovelluksen käyttöönotto lapsen iPhonessa tai iPadissa.

VPN valvoo tai estää verkon valvontaa varten määritetyn kodin säännön mukaan toimia, joita lapsi tekee käyttäen muita sovelluksia kuin Norton Family -selainta.

Varmista Windows-käyttöjärjestelmässä, että olet ottanut Norton Family -selainlaajennuksen käyttöön. Jos lapsen tietokoneessa on Norton Family 3.7.3 tai uudempi versio, Norton Family lisää toisen suojauskerroksen ja näyttää selainkohtaisen estosivun, vaikka lapsi olisi käsitellyt luvattomasti selainlaajennusta, käynnistänyt käyttö tuntemattomana- tai yksityisen selaustilan tai käyttänyt ei-tuettuja kolmannen osapuolen selaimia päästäkseen estetylle verkkosivustolle. Kun saat hälytyksen tällaisista tapahtumista, tarkista kuitenkin lapsen tietokone ja ota selainlaajennus käyttöön täydellisen suojauksen varmistamiseksi.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125229857
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 30/07/2020