Angi en grense for Nettoppsyn

Nettoppsyn støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Nettoppsyn lar barna utforske nettet fritt, samtidig som du informeres om hvilke nettsteder de besøker. Du får også tilgang til verktøy for å hjelpe dem med å unngå upassende innhold. Du kan beskytte barna dine ved å blokkere tilgang til nettsteder som er upassende. I noen tilfeller har et tillatt nettsted innhold som tilhører en blokkert kategori av nettsteder. Hvis barna besøker slike nettsteder, blokkerer Norton Family den spesifikke delen av nettstedet som tilhører det blokkerte nettstedet.

For å få effektivt nettoppsyn på iOS-enheter må du passe på at du har installert og aktivert VPN. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad.

Basert på grensene du angir i Nettoppsyn, vil VPN overvåke og blokkere aktivitetene til barnet på andre apper enn Norton Family-nettleseren.

I Windows må du sørge for at du har aktivert leserutvidelsen for Norton Family. Hvis barnets PC har Norton Family-versjon 3.7.3 eller nyere, tilbyr Norton Family et ekstra lag med beskyttelse og viser en nettleserspesifikk blokkeringsside selv om barnet har tuklet med leserutvidelsen, startet inkognitomodus eller private surfemoduser, eller brukt tredjepartsnettlesere som ikke støttes, for å få tilgang til et blokkert nettsted. Når du mottar et varsel om slike hendelser, må du imidlertid sjekke barnets PC og aktivere leserutvidelsen for å få fullstendig beskyttelse.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre for å vise eller oppdatere grenser.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125229857
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 30/07/2020