Indstilling af en husregel for internetovervågning

Internetovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Med internetovervågning kan dine børn udforske internettet frit. Samtidig kan du holde øje med, hvilke websteder de går ind på, og du får de nødvendige værktøjer, så du kan beskytte dem mod upassende indhold. Du kan beskytte dine børn ved at blokere adgangen til upassende websteder. På et tilladt websted findes der nogle gange indhold, der hører til et blokeret websted eller en kategori. Når dit barn besøger disse websteder, blokerer Norton Family de dele af webstedet, der hører til det blokerede websted.

Effektiv internetovervågning på iOS-enheder kræver, at VPN er installeret og aktiveret. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Family på barnets iPhone- eller iPad-enhed.

VPN-funktionen overvåger eller blokerer de aktiviteter, barnet udfører med andre apps end Norton Family-browseren, afhængigt af husreglen for internetovervågning.

Sørg for, at du har aktiveret Norton Family browserudvidelse i Windows. Hvis dit barns pc har Norton Family version 3.7.3 eller nyere, tilføjer Norton Family et ekstra lag af beskyttelse og viser en browserspecifik blokeringsside, også selv hvis barnet har pillet ved browserudvidelsen, slået inkognito eller privat browsertilstand til eller har brugt en ikke-understøttet tredjepartsbrowser til at få adgang til et blokeret websted. Når du dog modtager en advarsel om sådanne begivenheder, skal du tjekke dit barns pc og aktivere browserudvidelse for fuld beskyttelse.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125229857
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 30/07/2020