Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistaminen Windows-tietokoneella

Tässä artikkelissa on ohjeet Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistamiseen Windows-tietokoneelta.

Jos haluat poistaa Nortonin laitesuojauksen Mac-tietokoneelta, lue Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta.

Kun suoritat Norton Remove and Reinstall -työkalun, se poistaa kaikki1 Windows-tietokoneelle asennetut Norton-tuotteet ja käynnistää tietokoneen uudelleen.

Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistaminen Windows-tietokoneelta

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Joissakin selaimissa tiedosto tallennetaan automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa selaimen Lataukset -ikkuna painamalla näppäimiä Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksy.

5. Napsauta Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uudelleen.

Voit asentaa tuotteen uudelleen Norton-tililtä lataamasi asennustiedoston avulla. Lisätietoja saat artikkelista Nortonin laitesuojauksen asentaminen.

1Norton Remove and Reinstall -työkalu ei poista Norton Familyn asennusta tietokoneelta. Jos tietokoneellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista. Katso ohjeet kohdasta Norton Family -ohjelman poistaminen laitteelta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15972972
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 13/07/2020