Avinstallera Norton Device Security på Windows

I den här artikeln får du anvisningar om hur du avinstallerar Norton Device Security på en Windows-dator.

För att manuellt avinstallera Norton Device Security på Mac, läs: Avinstallera Norton Device Security på Mac.

När du kör verktyget Norton Remove and Reinstall avinstallerar du alla 1 Norton-produkter som för närvarande är installerade på Windows-datorn och sedan startar du om datorn.

Avinstallera Norton Device Security från Windows

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I en del webbläsare sparas filen automatiskt på en standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

Du kan installera om produkten med installationsfilen som du laddade ner från ditt NortonLifeLock-konto. Mer information finns i Installera Norton Device Security.

1Verktyget Norton Remove and Reinstall avinstallerar inte Norton Family från datorn. Om Norton Family är installerat, avinstallerar du det innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall. Läs Avinstallera Norton Family från enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15972972
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/03/2021