Avinstallera Norton Device Security på Windows

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Läs hur

I den här artikeln får du anvisningar om hur du avinstallerar Norton Device Security på en Windows-dator. För att manuellt avinstallera Norton Device Security på Mac, läs: Avinstallera Norton Device Security på Mac.

Du kan installera om produkten med installationsfilen som du laddade ner från Norton-kontot. Mer information finns i Installera Norton Device Security.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15972972
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 15/04/2020