Endre innstillinger eller navn for Norton-sikkerhetskopisettene

Du kan tilpasse et sikkerhetskopisett som du opprettet ved å endre innstillinger for å inkludere eller utelate filer som er sikkerhetskopiert, for å endre tidsplanen for sikkerhetskopiering, eller for å endre navnet på sikkerhetskopisettet.

Navnet på sikkerhetskopisettet kan ikke bestå av flere enn 32 tegn.

Endre eller gi nytt navn til et sikkerhetskopisett

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopisett.

3. Under Hva du kan gjøre klikker du på Gi sikkerhetskopisettet et nytt navn hvis du vil endre navnet på sikkerhetskopisettet.

I vinduet som åpnes, skriver du inn det nye navnet og klikker på OK.

4. På fanen Hva endrer du innstillingene for å inkludere eller utelukke filtyper fra sikkerhetskopisettet.

5. På fanen Hva endrer du innstillingene for å endre målet til sikkerhetskopisettet.

6. På fanen Når endrer du innstillingene for planlagte sikkerhetskopieringer.

7. Klikk på Lagre innstillinger.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19828922
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019