De instellingen of naam van uw Norton-back-upsets wijzigen

U kunt een back-upset die u heeft gemaakt wijzigen door instellingen voor bestanden die worden of opgenomen of uitgesloten te wijzigen, het back-upschema te wijzigen of de naam van de back-upset te wijzigen.

De naam van een back-upset mag niet meer dan 32 tekens bevatten.

Een back-upset wijzigen of hernoemen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Back-upsets.

3. Klik op Naam van back-upset wijzigen onder Dingen die u kunt doen als u de naam van de back-upset wilt wijzigen.

Typ de nieuwe naam in het venster dat verschijnt en klik op OK.

4. Wijzig op het tabblad Wat de instellingen om bestandstypen of hun bestandsextensies op te nemen of uit te sluiten van uw back-upset.

5. Wijzig op het tabblad Wat de instellingen om het doel van uw back-upset aan te passen.

6. Wijzig op het tabblad Wanneer de instellingen om uw geplande back-ups aan te passen.

7. Klik op Instellingen opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828922
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019