Redigering af indstillinger for eller omdøbning af Norton-backupsæt

Du kan tilpasse et backupsæt, som du har oprettet, ved at ændre indstillinger for, hvilke filer der skal medtages eller undtages fra backuppen, hvornår backuppen skal køre, eller ændre navnet på backupsættet.

Backupsættets navn må højst være på 32 tegn.

Sådan ændres eller omdøbes et backupsæt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Hvis du vil ændre navnet på backupsættet, skal du klikke på Omdøb backupsæt under Det kan du foretage dig.

Indtast det nye navn i det vindue, der vises, og klik på OK.

4. Du kan angive, hvilke filer, der skal medtages, og hvilke der skal undtages fra backupsættet, på fanen Hvad.

5. Du kan angive, hvor backupsættet skal gemmes, på fanen Hvor.

6. Du kan ændre tidsplanen for backupsættet på fanen Hvornår.

7. Klik på Gem indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828922
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019