Norton-varmuuskopiointisarjojen nimeäminen uudelleen tai niiden asetusten muokkaaminen

Voit muokata luomaasi varmuuskopiosarjaa muuttamalla asetuksia, jotka koskevat varmuuskopioitavien tiedostojen sisällyttämistä tai ohittamista, varmuuskopioinnin ajoitusta tai varmuuskopiosarjan nimeä.

Varmuuskopiosarjan nimessä saa olla enintään 32 merkkiä.

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Mitä voit tehdä -kohdassa Nimeä varmuuskopiosarja uudelleen, jos haluat muuttaa varmuuskopiosarjan nimeä.

Kirjoita avautuvaan ikkunaan uusi nimi ja valitse OK.

4. Mitä -välilehdellä voit muokata asetuksia sisällyttääksesi tiettyjä tiedostotyyppejä tai tiedostotunnisteita varmuuskopiosarjaan tai tai ohittaaksesi niitä.

5. Mitä -välilehdellä voit muokata asetuksia määrittääksesi varmuuskopiosarjan kohteen.

6. Milloin -välilehdellä voit muokata asetuksia määrittääksesi varmuuskopioinnin ajoituksen.

7. Valitse Tallenna asetukset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828922
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019