Ändra inställningar för eller byt namn på dina Norton Backup-uppsättningar

Du kan anpassa en säkerhetskopiering som du skapade genom att ändra inställningar för att inkludera eller utesluta filer som säkerhetskopieras, ändra säkerhetskopieringsschema eller ändra namn på säkerhetskopieringen.

Namnet på en säkerhetskopia får inte vara längre än 32 tecken.

Ändra eller byt namn på en säkerhetskopieringsuppsättning

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Säkerhet för digitala enheter ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopiering i Norton-produktens huvudfönster och klicka sedan på Säkerhetskopior.

3. I fönstret Inställningar för säkerhetskopiering klickar du på Ändra namn om du vill ändra namnet på säkerhetskopian.

Ange det nya namnet i fönstret som visas och klicka på OK.

4. Under fliken Vad, ändra inställningarna för att inkludera eller exkludera filtyper eller deras filtillägg i dina säkerhetskopior.

5. Under fliken Var ändrar du inställningarna för att ändra platsen för säkerhetskopian.

6. Under fliken När, ändra inställningarna för att ändra dina schemalagda säkerhetskopieringar.

7. Klicka på Spara inställningar.