Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager

Med innstillingene for Norton Password Manager kan du importere og eksportere pålogginger, lommebok og adresser.

Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager fra en nettleser

1. Start nettleseren.

2. Klikk på ikonet Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren -ikonet øverst på siden.

3. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

4. Klikk på ikonet til leserutvidelsen for Norton Password Manager, og klikk deretter på .

5. Klikk på Innstillinger for å konfigurere alternativene for Norton Password Manager.

Du kan importere og eksportere informasjonen i Norton Password Manager. Du kan også Låse opp Norton Password Manager-hvelvet med Mobil opplåsing.

Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Skriv inn passordet for Password Manager i vinduet Hvelv lukket.

Hvis du ikke har opprettet en hvelv enda, kan du bruke brukerinformasjonen for Norton til å logge på og opprette et hvelv.

5. Klikk på kategoriene for å vise eller endre generelle innstillinger samt innstillinger for import/eksport, sikkerhet eller nettlesing.

6. Etter at du har utført endringene på min kategori, klikker du på Lagre

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6059559
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/08/2020