Konfigurera inställningar för Norton Password Manager

Norton Password Manager-inställningarna gör att du kan hantera import- och expert-inloggningar, plånboken och adresser.

Konfigurera inställningar för Norton Password Manager från webbläsare

1. Starta webbläsaren.

2. I det övre högre hörnet på webbläsaren, klicka på Norton Password Manager - ikonen.

3. På Norton Password Manager-inloggningsskärm klickar du på Logga in.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på .

6. Klicka på Inställningar för att konfigurera alternativen för Norton Password Manager.

Du kan importera och exportera dina Norton Password Manager-data. Du har också möjlighet att Lås upp ditt Norton Password Manager-valv med Mobil upplåsning

Konfigurera inställningar för Norton Password Manager från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. I fönstret Stängt valv skriver du lösenordet för Password Manager.

Om du inte har skapad något valv ännu, använd inloggningsuppgifterna för Norton-kontot för att logga in och skapa ett valv.

5. Klicka på flikar för att se eller ändra Allmän, Importera/Exportera, Säkerhet eller Läsarinställningar.

6. När du har gjort ändringar på min flik, klicka på Spara

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6059559
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 04/08/2020