Konfigurera inställningar för Norton Password Manager

Norton Password Manager låter dig konfigurera inställningarna för mobil upplåsning, importera och exportera inställningar, webbläsare och säkerhetsinställningar. Du kan konfigurera inställningarna från webbläsartillägget och från Norton Device Security-produkten.

Välj något av följande om du vill konfigurera inställningarna för Norton Password Manager:

Jag har Norton-webbläsartillägget på Windows- eller Mac-dator

1. Starta webbläsaren.

2. I det övre högre hörnet på webbläsaren, klicka på Norton Password Manager - ikonen.
  3. På Norton Password Manager-inloggningsskärm klickar du på Logga in.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på .
  6. Klicka på Inställningar för att konfigurera alternativen för Norton Password Manager.

Du kan importera och exportera dina Norton Password Manager-data. Du har också möjlighet att Lås upp ditt Norton Password Manager-valv med Mobil upplåsning

Jag har en Norton Device Security-produkt

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Internetsäkerhet i Norton-produktens huvudfönster och klicka sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. I fönstret Stängt valv skriver du lösenordet för Password Manager.

Om du inte har skapad något valv ännu, använd inloggningsuppgifterna för Norton-kontot för att logga in och skapa ett valv.

5. Klicka på flikar för att se eller ändra Allmän, Importera/Exportera, Säkerhet eller Läsarinställningar.

Mer information om hur du konfigurerar Norton Password Manager-inställningar från Norton finns i Konfigurera Norton Password Manager-inställningar från Norton-produkten.

6. När du har gjort ändringar på min flik, klicka på Spara