Konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager

Med Norton Password Manager-indstillinger kan du importere og eksportere login, tegnebog og adresser.

Konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager fra browser

1. Start din browser.

2. Klik på Norton Password Manager øverst til højre i browseren ikonet.

3. Åbn loginsiden til Norton Password Manager, og klik på Log på.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på .

6. Klik på Indstillinger for at konfigurere indstillingerne for Norton Password Manager.

Du kan importere og eksportere dine Norton Password Manager-data. Du har også mulighed for atlåse op for din Norton Password Manager-boks med Mobiloplåsning.

Konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i Norton-hovedvinduet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Indtast adgangskoden til Password Manager i vinduet Boksen er lukket.

Hvis du ikke har oprettet en boks endnu, kan du logge på med legitimationsoplysningerne til Norton-kontoen og oprette en boks.

5. Klik på fanerne for at få vist eller ændre indstillingerne for Generelt, Import/eksport, Sikkerhed eller Websurfing.

6. Efter at du har foretaget ændringer på fanen, skal du klikke på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6059559
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/08/2020