Redigere barnets profil

Norton Family bruker grenser og beskytter barnets personopplysninger basert på profilen du har opprettet for barnet. På siden for barneprofilinnstillingene kan du oppdatere barnets persondetaljer, redigere enhetsanvisninger og endre preferanser for aktivitetsvarsler. Du kan når som helst redigere barnets profil fra Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre.

Push-varslinger er varsler og informasjon du mottar på mobilenheten når barnet bryter grensene sine. Dermed kan du raskt iverksette tiltak på barnets handlinger og holde dem trygge. Du må installere ProductName-appen for foreldre for å motta push-varslinger. Bruk informasjonen under for å registrere deg eller deaktivere push-varslinger. Du kan også velge hvilken type varslinger du vil motta.

Liste over aktiviteter som klassifiseres under kritiske varslinger:

• Barnet manipulerer enhetens tidsinnstillinger og andre innstillinger.

• Barnet ber om tilgang til et blokkert nettsted.

• Barn låser opp enheten med PIN-koden under en tidsbegrensningsperiode eller når Umiddelbar lås er aktivert.

• ProductName slutte å fungere, eller barnet har avinstallert det på enheten.

• Barnet har tilgang til enheten under en tidsbegrensningsperiode.

• Barnet installerer apper på enheten sin.

Liste over aktiviteter som klassifiseres under Andre varslinger:

• Barnet besøker et blokkert nettsted.

• Barnet avinstallerer en app på mobilenheten sin

Aktivere og deaktivere push-varslinger

1. Logg på Norton.

2. Velg barneprofilen du vil administrere.

3. Klikk på Vis profil.

4. Under Varslinger i foreldreappen gjør du følgende:

• Hvis du vil aktivere eller deaktivere push-varslinger, flytter du Av/på-bryteren til eller Av.

• Velg typen varslinger du vil motta. Du kan velge Kritiske varslinger, Andre varslinger eller begge.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127089842
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 10/07/2019