Redigering af barnets profil

Norton Family anvender husregler og beskytter barnets personlige oplysninger baseret på den profil, som du har konfigureret for barnet. På siden med indstillinger for barnets profil kan du opdatere barnets personlige oplysninger, ændre tildelte enheder og ændre indstillingerne for beskeder om barnets aktivitet. Du kan redigere barnets profil når som helst via Norton-webstedet eller Norton Family-appen til forældre.

Push-meddelelser er advarsler og oplysninger, du modtager på din mobilenhed, når dit barn ikke overholder sine husregler. Så du kan handle hurtigt på barnets aktivitet og beskytte dem. Du skal installere ProductName-appen for forældre for at modtage push-meddelelser. Brug nedenstående oplysninger til at vælge eller fravælge push-meddelelser, og vælg hvilken type meddelelser, du vil modtage.

Liste over aktiviteter, der er medtages under kritiske beskeder:

• Barnet forsøger at ændre indstillingerne for onlinetid og andre indstillinger.

• Barnet anmoder om adgang til et blokeret websted.

• Barnet låser enheden op ved hjælp af pinkode under spærretiden, eller når hurtig låsning er aktiv.

• ProductName fungerer ikke længere, eller barnet har fjernet den fra enheden.

• Barnet har fået adgang til enheden under spærretiden.

• Barnet installerer apper på sin enhed.

Liste over aktiviteter, der medtages under andre beskeder:

• Barnet besøger et blokeret websted.

• Barnet afinstallerer en app på sin mobilenhed

Valg eller fravælg af push-meddelelser

1. Log på din Norton-konto.

2. Vælg det barns profil, som du vil administrere indstillinger for.

3. Klik på Vis profil.

4. Under Beskeder i appen til forældre skal du gøre følgende:

• Du vælger eller fravælger push-meddelelser ved at flytte skydeknappen Til/Fra til positionen Til eller Fra.

• Vælg den type besked, du ønsker at modtage. Du kan vælge Vigtige beskeder, Andre beskeder eller begge.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127089842
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 10/07/2019