Redigering af barnets profil

Norton Family anvender husregler og beskytter barnets personlige oplysninger baseret på den profil, som du har konfigureret for barnet. På siden med indstillinger for barnets profil kan du opdatere barnets personlige oplysninger, ændre tildelte enheder og ændre indstillingerne for beskeder om barnets aktivitet. Du kan redigere barnets profil når som helst via Norton-webstedet eller Norton Family-appen til forældre.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127089842
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/11/2019