Andere producten

Het profiel van uw kind bewerken

U kunt via Norton Family huisregels toepassen op basis van het profiel dat u voor het kind instelt. Op de pagina met kindprofielinstellingen kunt u apparaattoewijzingen aanpassen en de voorkeuren voor activiteitsmeldingen wijzigen. U kunt het profiel van uw kind op elk moment bewerken via de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127089842
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 29/07/2020