Angi grenser for Overvåkning av mobilapper

Appovervåkning støttes på Android-telefoner og -nettbrett.

Overvåkning av mobilapper viser deg appene som barna dine har lastet ned på Android-enhetene, og lar deg blokkere bruk av bestemte apper for barna, inkludert YouTube, Innstillinger og Facebook. Du kan også se hvor mye tid barna bruker på hver av appene. Appbruk kan kun hentes fra enheter som kjører Android 5 eller nyere.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre for å vise eller oppdatere grenser.

Du kan ikke oppdatere denne grensen hvis barnets enhet ikke støtter funksjonen Overvåkning av mobilapper.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125230091
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/07/2019