De huisregel voor toezicht op mobiele apps instellen

Toezicht op apps wordt ondersteund op Android-telefoons en -tablets.

Met toezicht op mobiele apps kunt u zien welke apps uw kinderen hebben gedownload op hun Android-apparaten. Ook kunt u het gebruik van bepaalde apps beperken, waaronder YouTube, Instellingen en Facebook. U kunt ook zien hoelang uw kinderen afzonderlijke apps gebruiken. Informatie over hoelang apps worden gebruikt, kan alleen worden opgehaald van apparaten met Android 5 of later.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

U kunt deze huisregel niet bijwerken als het apparaat van uw kind de functie voor toezicht op mobiele apps niet ondersteunt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125230091
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/07/2019