Mobiilisovellusten valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Sovellusten valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin.

Mobiilisovellusten valvonta näyttää lasten Android-laitteilleen lataamat sovellukset ja antaa sinun rajoittaa joidenkin sovellusten, kuten YouTuben, Asetus-sovelluksen ja Facebookin, käyttöä. Näet myös, paljonko aikaa lapsesi viettävät kunkin sovelluksen parissa. Sovellusten käyttöaikatiedot saadaan kuitenkin vain laitteilta, joissa on käytössä vähintään Android 6 -käyttöjärjestelmäversio.

Et voi päivittää tätä kodin sääntöä, jos lapsen laite ei tue mobiilisovellusten valvontaominaisuutta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125230091
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 04/09/2020