Indstilling af husregel for overvågning af mobilapps

Overvågning af apps understøttes på Android-telefoner og -tablets.

Med overvågning af mobilapps kan du se, hvilke apps dine børn har downloadet på deres Android-enheder, og du kan forhindre børnene i at bruge bestemte apps, herunder YouTube, Indstillinger og Facebook. Du kan også se den mængde tid, børnene bruger på hver af deres apps. Dog kan app-forbruget kun hentes fra enheder med Android 5 og nyere.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Du kan ikke opdatere denne husregel, hvis barnets enhed ikke understøtter funktionen til overvågning af mobilapps.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125230091
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/07/2019