Andere producten

Back-upset en -bestanden verwijderen uit Cloudback-up

U kunt een back-upset verwijderen als u deze niet meer nodig heeft. Wanneer slechts één back-upset beschikbaar is, kunt u deze niet verwijderen. U kunt echter een nieuwe back-upset maken voordat u de oude back-upset verwijdert.

Wanneer een back-upset wordt verwijderd, worden de back-updetails van de bestanden in de verwijderde back-upset ook gewijzigd. Zo worden de pictogramoverlays en het tabblad Back-up in de bestandseigenschappen van het bestand niet langer weergegeven.

Het is vooral nuttig een back-upset te verwijderen, als u ruimte vrij wilt maken in uw Veilige cloudopslag.

Als u een back-upset uit uw cloudback-up wilt verwijderen, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen instellen op Geen limiet.

Ga voor meer informatie naar Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren

Video: How to delete a backup set and the files that you backed up

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828921
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/01/2021