Een vriend uitnodigen voor of verwijderen van uw Norton Family-account

U kunt een vriend uitnodigen om u te helpen toezicht te houden met Norton Family. Nadat uw vriend uw uitnodiging heeft geaccepteerd, kan deze net als u huisregels wijzigen, activiteiten van kinderen bekijken en andere taken uitvoeren in uw account. U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht gebruiken om uw vriend uit te nodigen.

Uitgenodigde ouder kan je Norton-abonnement niet verlengen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127243509
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 14/10/2020