Ystävän kutsuminen Norton Family -tiliin tai poistaminen Norton Family -tilistä

Voit kutsua ystävän auttamaan Norton Family -valvonnassa. Kutsun hyväksymisen jälkeen ystäväsi voi muuttaa kodin sääntöjä, tarkastella lapsen toimintaa ja suorittaa muita tehtäviä, joita voit tehdä tilissä. Voit kutsua ystävän Nortonin verkkosivustolla tai Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Kutsuttu vanhempi ei voi uudistaa Norton-tilaustasi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127243509
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 06/08/2021