Een kind aan uw Norton Family-account toevoegen

Als u een kind aan uw account wilt toevoegen om zijn/haar activiteiten te volgen, moet u een kindprofiel maken en het kind vervolgens aan een apparaat toewijzen. Wilt u het kind toewijzen aan een Windows-pc, maak dan een apart gebruikersaccount waar het kind zich kan aanmelden. Hierdoor kunt u met Norton Family op ieder kind afzonderlijk toezicht houden en huisregels op basis van leeftijd instellen.

U kunt tot 15 kinderen aan uw gezinsaccount toevoegen.

U kunt een kind toevoegen via de Norton-website of Norton Family-app voor ouders.