Legge til en enhet på Norton Family-kontoen

For å legge til et barn på kontoen din og overvåke aktiviteten, må du opprette en barneprofil og tilordne barnet til en enhet. Hvis du vil tilordne barnet til en Windows-PC, oppretter du en egen brukerkonto som barnet skal logge på. På denne måten kan Norton Family overvåke hvert barn separat, og angi grenser basert på alderen til hvert enkelt barn.

Du kan legge til inntil 15 barn på familiekontoen.

Du kan legge til et barn fra Norton-nettstedet eller Norton Family-app for foreldre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127086880
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 03/07/2019