Lägga till ett barn till Norton Family-kontot

För att lägga till ett barn i ditt konto och övervaka aktiviteterna måste du skapa en barnprofil och sedan tilldela barnet till en enhet. Om du vill tilldela barnet till en Windows-dator, skapa ett separat användarkonto för barnet att logga in på. På så sätt kan Norton Family övervaka varje barn individuellt och sätta regler utifrån barnens olika åldrar.

Du kan lägga till högst 15 barn i familjekontot.

Du kan lägga till en barnprofil från Norton-webbplatsen eller Norton Family-föräldraappen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127086880
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 03/07/2019