De Norton Family-browserextensie inschakelen

De Norton Family-browserextensie is een programmaatje dat is vereist om bepaalde functies van Norton Family te kunnen gebruiken. Het is momenteel beschikbaar voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. U moet het inschakelen op alle ondersteunde browsers die uw kind gebruikt om op internet te gaan. Deze extensie is vereist voor de volgende de functies:

• Toezicht op sociale netwerken

• Toezicht op zoeken voor HTTPS-sites

• Videotoezicht

• Webtoezicht voor HTTPS-sites

Functies zoals Toezicht op tijd, Direct vergrendelen en Webtoezicht werken zelfs als de extensie is uitgeschakeld. Het is echter raadzaam de extensie in de browser van uw kind in te schakelen om de beste bescherming te krijgen van Norton Family.

De extensie inschakelen in Internet Explorer

1. Open Internet Explorer.

2. Klik rechtsboven in het browservenster op en kies vervolgens Invoegtoepassingen beheren.

3. Selecteer in het venster Invoegtoepassingen beheren de optie Norton Family BHO en schakel deze in.

4. Sluit uw browser en open deze opnieuw.

De extensie inschakelen in Mozilla Firefox

1. Open Firefox.

2. Klik rechtsboven in het browservenster op en klik vervolgens op Invoegtoepassingen.

3. Klik aan de linkerkant van de pagina Invoegtoepassingen op Extensies.

4. Selecteer de Norton Family-extensie en schakel deze in.

5. Klik voor de beste bescherming op Toestaan om de extensie toegang te geven tot de online activiteiten van uw kind in de modus voor privé browsen.

6. Sluit uw browser en open deze opnieuw.

De extensie inschakelen in Chrome

1. Open Chrome.

2. Klik rechtsboven in het browservenster op > Meer hulpprogramma's > Extensies.

3. Ga naar de Norton Family-extensie en schakel deze in.

4. Als de Chrome-versie 70 of hoger is, klikt u in de rechterbovenhoek op > Hiermee kunnen sitegegevens worden gelezen en gewijzigd. Kies vervolgens Op alle sites.

5. Sluit uw browser en open deze opnieuw.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121520950
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 05/07/2019