De Norton Family-browserextensie inschakelen

De Norton Family-browserextensie is een programmaatje dat is vereist om bepaalde functies van Norton Family te kunnen gebruiken. Het is momenteel beschikbaar voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. U moet het inschakelen op alle ondersteunde browsers die uw kind gebruikt om op internet te gaan. Deze extensie is vereist voor de volgende de functies:

• Toezicht op zoeken voor HTTPS-sites

• Videotoezicht

• Webtoezicht voor HTTPS-sites

Functies zoals Toezicht op tijd en Direct vergrendelen werken zelfs als de extensie is uitgeschakeld. Als Norton Family versie 3.7.3 of later is geïnstalleerd op de pc van uw kind, voegt Norton Family een tweede beschermingslaag toe en wordt een blokkeerpagina weergegeven, zelfs als uw kind met de browserextensie heeft geknoeid, een incognito- of privébrowsermodus heeft gestart of gebruik heeft gemaakt van niet-ondersteunde externe browsers om een geblokkeerde website te openen. Het is echter raadzaam de extensie in de browser van uw kind in te schakelen om de beste bescherming te krijgen van Norton Family. U krijgt een melding als uw kind de browserextensie uitschakelt of met de extensie knoeit.

De extensie inschakelen in Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Extra en klik vervolgens op Invoegtoepassingen beheren.

3. Controleer in de lijst met geladen invoegtoepassingen de status van Norton Family BHO.

4. Als de status wordt weergegeven als Uitgeschakeld, klikt u op Inschakelen.

5. Klik op Sluiten.

6. Start Internet Explorer opnieuw.

De extensie inschakelen in Mozilla Firefox

1. Open Firefox.

2. Klik rechtsboven in het browservenster op het menupictogram en klik vervolgens op Invoegtoepassingen.

3. Klik aan de linkerkant van de pagina Invoegtoepassingen op Extensies.

4. Selecteer de Norton Family-extensie en schakel deze in.

5. Klik voor de beste bescherming op Toestaan om de extensie toegang te geven tot de online activiteiten van uw kind in de modus voor privé browsen.

6. Sluit uw browser en open deze opnieuw.

De extensie inschakelen in Chrome

1. Open Chrome.

2. Klik rechtsboven in het browservenster op het pictogram voor meer opties > Meer hulpprogramma's > Extensies.

3. Ga naar de Norton Family-extensie en schakel deze in.

4. Als de Chrome-versie 70 of hoger is, klikt u rechtsboven op het pictogram Norton Family > Hiermee kunnen sitegegevens worden gelezen en gewijzigd. Kies vervolgens Op alle sites.

5. Sluit uw browser en open deze opnieuw.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121520950
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 14/10/2020