Aktivér Norton Family-browserudvidelsen

Norton Family-browserudvidelsen er et lille program, som er nødvendigt, for at visse Norton Family-funktioner kan fungere. På nuværende tidspunkt fås den til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du skal aktivere den på alle de understøttede browsere, som dit barn bruger til at gå på internettet. Denne udvidelse er nødvendig for følgende funktioner:

• Overvågning af sociale netværk

• Overvågning af søgning på HTTPS-websteder

• Videoovervågning

• Internetovervågning på HTTPS-websteder

Funktioner som tidsovervågning, hurtig låsning og internetovervågning fungerer, selvom udvidelsen ikke er deaktiveret. Du får dog den bedste beskyttelse med Norton Family, hvis du aktiverer udvidelsen i børnenes browsere.

Aktivering af udvidelsen i Internet Explorer

1. Åbn Internet Explorer.

2. Klik på og så vælge Administrer tilføjelsesprogrammer.

3. I vinduet Administrer tilføjelsesprogrammer skal du vælge Norton Family BHO og aktivere det.

4. Luk og genstart browseren.

Aktivering af udvidelsen i Mozilla Firefox

1. Åbn Firefox.

2. Klik på og derefter klikke på Tilføjelsesprogrammer.

3. I venstre side af siden Tilføjelsesprogrammer skal du klikke på fanen Udvidelser.

4. Vælg Norton Family-udvidelsen, og aktivér den.

5. For at opnå den bedste beskyttelse skal du klikke på For best protection, click Tillad, for at udvidensen tilgår barnets onlineaktiviteter i tilstanden privat browsing.

6. Luk og genstart browseren.

Aktivering af udvidelsen i Chrome

1. Åbn Chrome.

2. Klik på > Flere værktøjer > Udvidelser.

3. Find Norton Family-udvidelsen, og aktivér den.

4. Hvis du har Chrome-version 70 eller nyere, skal du klikke på > Kan læse og ændre webstedsdata og derefter vælge På alle websteder.

5. Luk og genstart browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v121520950
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 05/07/2019