Aktivere leserutvidelsen for Norton Family

Leserutvidelsen for Norton Family er et lite program som er nødvendig for at enkelte Norton Family-funksjoner skal fungere. Det er for øyeblikket tilgjengelig for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du må aktivere det på alle nettlesere som støttes som barnet ditt bruker for å bruke Internett. Funksjonene som krever denne utvidelsen er følgende:

• Overvåkning av sosiale nettverk

• Søk etter overvåkning for HTTPS-sider

• Videoovervåkning

• Internett-overvåking for HTTPS-sider

Funksjoner som Tidsovervåkning og Umiddelbar lås vil fungere selv om utvidelsen er deaktivert. Hvis barnets PC har Norton Family versjon 3.7.3 eller nyere, tilbyr Norton Family et ekstra lag med beskyttelse og viser en nettleserspesifikk blokkeringsside selv om barnet ditt har tuklet med leserutvidelsen, startet inkognito- eller private surfemoduser, eller brukt tredjepartsnettlesere som ikke støttes, for å få tilgang til et blokkert nettsted. Hvis du vil ha best mulig beskyttelse fra Norton Family, aktiverer du utvidelsen på barnets nettlesere. Du blir varslet hvis barnet slår av eller tukler med leserutvidelsen.

Aktiver utvidelsen i Internet Explorer

1. Åpne Internet Explorer.

2. Øverst til høyre i nettleservinduet klikker du på og velger Administrer tilleggsprogram.

3. I vinduet Administrer tilleggsprogram velger du Norton Family BHO og aktiverer det.

4. Lukk og start nettleseren på nytt.

Aktiver utvidelsen i Mozilla Firefox

1. Åpne Firefox.

2. Øverst til høyre i nettleservinduet klikker du på og deretter på Tilleggsprogram.

3. På venstre side av Tilleggsprogram -siden klikker du på fanen Utvidelser.

4. Velg Norton Family-utvidelsen og aktiver den.

5. For den beste beskyttelsen, trykk på Tillat for at utvidelsen skal ha tilgang til ditt barns aktiviteter på nett i privat nettlesermodus.

6. Lukk og start nettleseren på nytt.

Aktiver utvidelsen i Chrome

1. Åpne Chrome.

2. Øverst til høyre i nettleservinduet klikker du på > Flere verktøy > Utvidelser.

3. Finn Norton Family-utvidelsen og slå den på.

4. Hvis Chrome-versjonen er 70 eller nyere, går du øverst til høyre på skjermen og klikker på > Dette kan lese og endre nettsteddata og velg deretter På alle nettsteder.

5. Lukk og start nettleseren på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121520950
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 22/08/2019