Fout: '8504,101'

Deze fout kan worden veroorzaakt door een mislukte installatie wanneer het product naar een nieuwere versie wordt bijgewerkt of wanneer er al een ander beveiligingsproduct op de computer is geïnstalleerd. Installeer Norton opnieuw om deze fout te verhelpen.

STAP 1

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Geavanceerde opties.

6. Klik op Enkel verwijderen.

7. Klik op Verwijderen.

8. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om het Norton-product opnieuw te installeren.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Beveiligingsproducten verwijderen die niet van Symantec zijn

U kunt ook de documentatie lezen of contact opnemen met de fabrikant van het programma voor instructies om een beveiligingsproduct dat niet van Symantec is, te verwijderen.

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer in de lijst met geïnstalleerde programma's het beveiligingsproduct dat niet van Symantec is, en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62545610
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/11/2019