Back-upset en -bestanden verwijderen uit Cloudback-up

U kunt een back-upset verwijderen als u deze niet meer nodig heeft. Wanneer slechts één back-upset beschikbaar is, kunt u deze niet verwijderen. U kunt echter een nieuwe back-upset maken voordat u de oude back-upset verwijdert.

Het kan voorkomen dat u vanwege een onderbreking van de back-endservice of serveronderhoud uw back-upgegevens niet kunt verwijderen. Wacht in dat geval enige tijd voordat u ze opnieuw probeert te verwijderen. Kijk op de pagina Servicestatus van Norton om te zien of er een serviceonderbreking is.

Wanneer een back-upset wordt verwijderd, worden de back-updetails van de bestanden in de verwijderde back-upset ook gewijzigd. Zo worden de pictogramoverlays en het tabblad Back-up in de bestandseigenschappen van het bestand niet langer weergegeven.

Het is vooral nuttig een back-upset te verwijderen, als u ruimte vrij wilt maken in uw Veilige cloudopslag.

Als u een back-upset uit uw cloudback-up wilt verwijderen, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen instellen op Geen limiet.

Ga voor meer informatie naar Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828921
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 21/04/2021