Het versienummer van uw product vinden

Als u een upgrade wilt uitvoeren voor uw Norton-product of contact op wilt nemen met de klantenondersteuning voor hulp, moet u het volledige versienummer weten van het Norton-product dat is geïnstalleerd op uw computer. Zo krijgt u nauwkeurige oplossingen voor uw problemen.

Het versienummer van uw product vinden

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Help.

3. In het venster Help Center onder Algemene informatie klikt u op Info.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1251038
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 18/06/2019