Alte produse

Ştergere set de backup şi fişiere

Puteţi să ştergeţi un Set de backup dacă nu mai aveţi nevoie de el. Nu este posibilă ştergerea unui set de backup dacă este disponibil un singur set de backup. Totuşi, puteţi crea un nou set de backup înainte de a-l şterge pe cel vechi.

Uneori, o întrerupere a serviciului back-end sau întreținerea serverului vă pot împiedica să ștergeți datele de backup. În astfel de cazuri, încercați să le ștergeți după ceva timp. Pentru a identifica dacă există o întrerupere a serviciului, verificaţi pagina Starea serviciului Norton.

Când este şters un set de backup, detaliile backupului fişierelor care sunt incluse în setul de backup respectiv se modifică şi ele. De exemplu, pictograma se suprapune, iar fila Backup din proprietăţile fişierului nu se mai afişează.

Ștergerea de seturi și fișiere de backup din Backupul în cloud

Ștergerea seturilor de backup este deosebit de utilă dacă doriți să eliberați spațiu din Stocarea în cloud securizată.

Pentru a șterge un set de backup din backupul în cloud, trebuie să setați opțiunea Urmărire costuri de rețea din fereastra Setări firewall la Fără limită.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi Definirea limitei de utilizare a internetului pentru produsul dvs. Norton.

Ştergerea unui set de backup

  1. Deschideți produsul de securitate a dispozitivului de la Norton.

    Dacă vedeți fereastra My Norton, lângă Securitatea dispozitivului, faceți clic pe Deschidere.

  2. În fereastra principală a produsului Norton, faceţi dublu clic pe Backup, apoi faceţi clic pe Seturi de backup.

  3. În fereastra Setări backup, în lista verticală Set de backup, selectați setul de backup pe care doriți să îl ștergeți.

  4. Faceţi clic pe Ştergere.

  5. În fereastra Ștergere set de backup, efectuați una dintre următoarele:

    • Pentru a șterge setul de backup curent, selectați Ștergere set de backup.

    • Pentru a șterge setul de backup curent și a elimina fișierele deja cărora li s-a făcut deja backup, selectați Ștergere set backup și fișiere.

  6. Faceți clic pe Da.

Ștergerea seturilor de backup din cont

  1. Autentificaţi-vă în cont.

  2. În pagina My Norton, sub Backup în cloud, faceți clic pe Vizualizare seturi de backup.

    Se afișează seturile de backup existente.

  3. Pentru a șterge un set de backup, faceți clic pe pictograma coș de gunoi din setul de backup pe care doriți să îl ștergeți.

  4. În fereastra de confirmare Ștergere backup, faceți clic pe Ștergere.

    Faceți clic pe Anulare pentru a afișa pagina de backup fără a șterge setul de backup.

Ștergerea de seturi și fișiere de backup din backupul local

  1. Deschideți produsul de securitate a dispozitivului de la Norton.

    Dacă vedeți fereastra My Norton, lângă Securitatea dispozitivului, faceți clic pe Deschidere.

  2. În fereastra principală a produsului Norton, faceţi dublu clic pe Backup, apoi faceţi clic pe Seturi de backup.

  3. În fereastra Setări backup, în lista verticală Set de backup, selectați setul de backup pe care doriți să îl ștergeți.

  4. Faceţi clic pe Ştergere.

  5. În fereastra Ștergere set de backup, efectuați una dintre următoarele:

    • Pentru a șterge setul de backup curent, selectați Ștergere set de backup.

    • Pentru a șterge setul de backup curent și a elimina fișierele deja cărora li s-a făcut deja backup, selectați Ștergere set backup și fișiere.

  6. Faceți clic pe Da.

Video: Cum se șterge un set de backup și fișierele cărora le-ați făcut backup


Soluția a făcut facilă soluționarea problemei mele.

Da Nu

Ajutați-ne să îmbunătățim această soluție.

Vă mulţumim pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea acestei experienţe.

Ce doriţi să faceţi acum?

Căutați soluții sau Contactați-ne.

DOCID: v19828921
Sistem de operare: Windows
Ultima modificare: 03/02/2022