Wachtwoord van kluis voor Norton Password Manager opnieuw instellen vanaf uw mobiele apparaat

Met Norton Password Manager kunt u uw safewachtwoord alleen vanaf uw mobiele apparaat opnieuw instellen. U kunt het wachtwoord van uw kluis niet op opnieuw instellen uw mobiele apparaat. Om het kluiswachtwoord van Norton Password Manager opnieuw in te stellen via uw mobiele apparaat, moet de Norton Password Manager-app op uw apparaat zijn geïnstalleerd en ingesteld om de kluis te openen met behulp van biometrische authenticatie.

Wachtwoord van kluis opnieuw instellen vanaf Android-apparaat

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app met biometrische verificatie.

2. Tik in het scherm Kluis op het pictogram Menu en tik vervolgens op Instellingen.

3. Tik op het scherm Instellingen op Kluis.

4. Tik in het scherm Kluis op Wachtwoord opnieuw instellen.

Keur het goed met behulp van biometrische authenticatie.

5. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen en tik op Opslaan.

Wachtwoord van kluis opnieuw instellen vanaf iOS-apparaat

Deze functie is alleen beschikbaar op iOS-apparaten met iOS 10 of hoger.

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app met biometrische verificatie.

2. Tik in het scherm Kluis op het pictogram Menu en tik vervolgens op Instellingen

3. Tik in het venster Instellingen op Kluis.

4. Tik in het scherm Safe onder SAFEWACHTWOORD op Wachtwoord opnieuw instellen.

Authenticeer met behulp van Touch ID of Face ID.

5. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen om het wachtwoord opnieuw in te stellen en tik op Opslaan.

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning als u meer hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135002142
Besturingssysteem: Android, ios
Laatste wijziging: 04/09/2020