Andere producten

Het profiel van uw kind bewerken in Norton Family

U kunt via Norton Family huisregels toepassen op basis van het profiel dat u voor het kind instelt. Op de pagina met kindprofielinstellingen kunt u apparaattoewijzingen aanpassen en de voorkeuren voor activiteitsmeldingen wijzigen. U kunt het profiel van uw kind op elk moment bewerken via de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders.

Meer hulp nodig?

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127089842
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 22/07/2021