Het profiel van uw kind bewerken

U kunt via Norton Family huisregels toepassen en de persoonlijke gegevens van uw kind beschermen op basis van het profiel dat u voor het kind instelt. Op de pagina met kindprofielinstellingen kunt u de persoonlijke gegevens van uw kind bijwerken, apparaattoewijzingen aanpassen en de voorkeuren voor activiteitsmeldingen wijzigen. U kunt het profiel van uw kind op elk moment bewerken via de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127089842
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/11/2019