Lapsen profiilin muokkaaminen

Norton Family soveltaa kodin sääntöjä ja suojaa lapsesi henkilötietoja lapselle määrittämäsi profiilin perusteella. Lapsen profiilin asetussivulla voit päivittää lapsen henkilötiedot, muokata laitemäärityksiä ja muuttaa toimintailmoitusasetuksia. Voit muokata lapsen profiilia milloin tahansa Nortonin verkkosivulla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127089842
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/11/2019