De resterende apparaattijd bekijken of verlengen

Een kind kan zien hoelang hij/zij het apparaat in totaal mag gebruiken en hoeveel apparaattijd er nog over is. Norton Family waarschuwt het kind 15 minuten voordat de tijdslimiet is bereikt of de toegestane tijd is verstreken. Er is ook een functie om de minuten af te tellen wanneer de dagelijkse tijdslimiet of de toegestane periode voor het kind is bereikt.

Wanneer het kind de toegestane apparaattijd overschrijdt, blokkeert Norton Family het gebruik van het apparaat door het kind afhankelijk van de huisregel die u heeft ingesteld. Uw kind kan u een verlengingsverzoek sturen. Afhankelijk van wat u beslist, mogen ze verder gebruikmaken van het apparaat tot de verlenging is verstreken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110242968
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 14/10/2020