Sådan kan du se og udvide den tid, hvor enheden kan bruges

Barnet kan se, hvor lang tid enheden må bruges i alt, og hvor lang tid enheden kan bruges endnu. I Norton Family underrettes barnet, når der er 15 minutter tilbage af den tilladte tid. Der vises en nedtælling på et minut, når barnet nærmer sig den begrænsede tidsperiode, eller når dagens tidsbegrænsning er nået.

Når barnet overskrider den tid, det er tilladt at bruge enheden, blokerer Norton Family barnets brug af enheden, afhængigt af hvilken husregel du har valgt. Barnet kan sende dig en anmodning om tidsforlængelse, og på baggrund af din beslutning kan de fortsætte med at bruge enheden i den forlængede tidsperiode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v110242968
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 13/07/2020