Laitteen jäljellä olevan käyttöajan tarkasteleminen tai lisääminen

Lapsi näkee laitteen käyttöä varten sallitun kokonaisajan ja jäljellä olevan ajan. Norton Family ilmoittaa lapselle 15 minuuttia ennen kuin aikaraja saavutetaan tai sallittu aika kuluu loppuun. Aikarajan lähestyessä tai sallitun ajan kuluessa loppuun sovellus lisäksi laskee minuutin ajan kohti nollaa.

Kun lapsi ylittää laitteen sallitun käyttöajan, Norton Family estää laitteen käytön jatkamisen määrittämäsi kodin säännön mukaisesti. Lapsi voi lähettää lisäaikapyynnön ja jatkaa laitteen käyttöä lisäajan loppuun saakka päätöksesi mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v110242968
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 13/07/2020