Norton-ohjelman tuotetunnuksen sijainti

Tuotetunnuksen selvittämiseen on useita tapoja. Useimmissa tapauksissa Norton-tilauksen uusiminen ei vaadi tuotetunnusta. Jos Norton-tuotteen tilauksen voimassaolo on päättynyt tai tuote näyttää tilauksen jäljellä olevat päivät virheellisesti, sinun on ladattava tuote tililtä, johon nykyinen tilaus liittyy. Lisätietoja on kohdassa Nortonin lataaminen ja asentaminen tililt##~##xE4;.

Jos näet Norton-tuotetta aktivoidessasi viestin "Virheellinen tuotetunnus", lue artikkeli Viesti: "Virheellinen tuotetunnus".

Mistä tuotetunnus löytyy

Tuotetunnuksen sijainti riippuu siitä, miten hankit Norton-ohjelman. Valitse jokin seuraavista:

Nortonin lataaminen ja asentaminen

Yleiset virheet tuotetunnuksen kirjoittamisessa

• Välilyönnit aiheuttavat virheen.

• Varmista, että syötät tietyn, käyttämäsi tuotteen käyttöoikeustietoja. Eri Norton-tuotteiden käyttöoikeustietoja ei voi vaihtaa keskenään.

Et siis voi käyttää esimerkiksi Norton-suojauksen tuotetunnusta Norton Utilities Premiumin aktivoimiseen. Löydät Norton Utilities Premiumin tuotetunnuksen tilisiOma tilaus -sivulta.

• Jos yhä näet viestin, jonka mukaan käyttöoikeustiedot ovat väärin tai eivät kelpaa, varmista, että kirjoitit tiedot tismalleen oikein.

Jotkin merkit (kuten nolla ja O-kirjain) näyttävät samanlaisilta. Tarkista seuraavat vielä kerran: O-kirjaimet, pienet L-kirjaimet, isot I-kirjaimet ja numerot nolla (0) ja yksi (1).

Jos tarvitse lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54413149
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 26/06/2020