Uw productsleutel voor Norton zoeken

Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende manieren om naar uw productsleutel te zoeken. Meestal heeft u de productsleutel niet nodig om uw Norton-abonnement bij te werken. Als uw Norton-product is verlopen of onjuiste dagen van uw abonnement weergeeft, moet u het product mogelijk downloaden via de account met het huidige abonnement. Lees voor gedetailleerde instructies Norton downloaden en installeren vanuit uw account.

Wanneer u bij het activeren van Norton het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest u Bericht 'Ongeldige productsleutel'.

De productsleutel zoeken

Waar uw productsleutel zich bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u uw Norton-product heeft aangeschaft. Kies een van de volgende opties:

Norton downloaden en installeren

Veelvoorkomende fouten bij het invoeren van de productsleutel

• Spaties in de productsleutel veroorzaken een fout.

• Zorg dat u de licentiegegevens invoert voor het specifieke product dat u gebruikt. Licentiegegevens voor een Norton-product zijn niet verwisselbaar met een ander Norton-product.

U kunt de productsleutel voor uw Norton-beveiliging bijvoorbeeld niet gebruiken om Norton Utilities Premium te activeren. U vindt de productsleutel voor Norton Utilities Premium op de pagina Mijn abonnement van uw account.

• Als u nog steeds een bericht ziet waarin staat dat de licentiegegevens onjuist of ongeldig zijn, gaat u na of u de licentiegegevens precies zoals weergegeven heeft ingevoerd.

Bepaalde tekens (zoals het cijfer 0 en de letter O) kunnen erg op elkaar lijken. Controleer de volgende tekens: de letters O, l (kleine letter l), I (hoofdletter I) en de cijfers 0 (nul) en 1 (één).

Als u meer hulp nodig heeft, neemt u contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen