Norton-tarkistusten suorittaminen uhkien varalta PC-tietokoneella

Norton päivittää virusmääritykset ja tarkistaa tietokoneen säännöllisesti monenlaisten uhkien varalta. Jos tietokone on ollut offline-tilassa tai on syytä epäillä, että tietokoneessa on virus, seuraavat tarkistukset voidaan suorittaa manuaalisesti:

• Pikatarkistus - tietokoneen uhkille altteimmat alueet analysoidaan.

• Täydellinen järjestelmäntarkistus - koko järjestelmä tarkistetaan, mukaan lukien Pikatarkistuksessa tarkistettuja kohteita vähemmän haavoittuvaiset sovellukset, tiedostot ja prosessit.

• Mukautettu tarkistus - yksittäiset tiedostot, kansiot tai asemat analysoidaan, jos on syytä epäillä niiden olevan vaarassa.

Kun olet asentanut Nortonin, ensimmäinen tarkistus voi kestää tunnin tai enemmänkin, kun koko järjestelmä analysoidaan.

Pikatarkistuksen, täydellisen järjestelmäntarkistuksen tai mukautetun tarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset -ikkunan Tarkistukset ja tehtävät -kohdasta jokin seuraavista:

• Pikatarkistus > Siirry

• Täydellinen järjestelmäntarkistus > Siirry

• Mukautettu tarkistus > Siirry, valitse sitten Suorita Aseman tarkistus -, Kansion tarkistus - tai Tiedoston tarkistus -kohdasta siirtyäksesi kohteisiin, jotka haluat tarkistaa.

4. Valitse Tulosten yhteenveto -ikkunasta Valmis.

Jos jotkin kohteet vaativat toimenpiteitä, tarkastele riskejä Havaittuja uhkia -ikkunassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910793
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 15/07/2020