Kør Norton-scanninger for at tjekke for trusler på din pc

Norton opdaterer automatisk virusdefinitioner og scanner regelmæssigt din pc for en række trusler. Hvis du har været offline eller har mistanke om, at du har en virus, kan du manuelt køre de følgende:

• Hurtig scanning for at scanne de områder på computeren, der er mest sårbare over for trusler.

• Komplet scanning til at analysere hele dit system inklusiv mindre sårbare programmer, filer og igangværende processer, udover dem der er tjekket under en hurtig scanning.

• Tilpasset scanning til at analysere individuelle filer, mapper eller drev, hvis du har mistanke om, at de er udsat for risici.

Efter du installerer Norton, kan den første scanning tage en time eller mere om at analysere hele dit system.

Kør en Hurtig scanning, komplet systemscanning eller tilpasset scanning

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

3. I vinduet Scanninger ved siden af Scanninger og opgaver vælges en af de følgende:

• Hurtig scanning >

• Komplet systemscanning >

• Tilpasset scanning > , dernæst klik på Kør ved siden af Drevscanning, Mappescanning eller Filscanning for at navigere til de komponenter, som du ønsker at scanne.

4. Klik på Færdig i vinduet Resultatresumé.

Hvis der er elementer, der kræver din opmærksomhed, skal du gennemse risiciene i vinduet Registrerede trusler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1910793
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/07/2020