Norton-scans uitvoeren om uw pc op bedreigingen te controleren

Virusdefinities worden automatisch bijgewerkt en uw pc wordt regelmatig op een reeks bedreigingen gescand. Als u offline bent geweest of vermoedt dat u een virus heeft, kunt u handmatig het volgende uitvoeren:

• Snelle scan om gebieden van uw computer te analyseren die het meest kwetsbaar zijn voor bedreigingen.

• Volledige systeemscan om uw hele systeem te analyseren, inclusief minder kwetsbare toepassingen, bestanden en actieve processen die tijdens een snelle scan niet worden gecontroleerd.

• Aangepaste scan om afzonderlijke bestanden, mappen or stations te analyseren als u vermoedt dat ze gevaar lopen.

Nadat u Norton heeft geïnstalleerd, kan de eerste scan een uur of langer duren om uw volledige systeem te analyseren.

Een Snelle scan, Volledige systeemscan of Handmatige scan uitvoeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het Norton-hoofdvenster. Klik vervolgens op Scans.

3. In het venster Scans naast Scans en taken selecteert u een van de volgende:

• Snelle scan > Start

• Volledige systeemscan > Start

• Aangepaste scan > Start. Klik vervolgens op Uitvoeren naast Scan van station, Scan van map of Scan van bestand om naar de onderdelen te gaan die u wilt scannen.

4. Klik in het venster Resultatenoverzicht op Voltooien.

Als items aandacht vereisen, kunt u de risico's beoordelen in het venster Bedreigingen gedetecteerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910793
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/07/2020