Exportera eller importera säkerhetshistorikinformation

I fönstret Säkerhetshistorik skriver de nya händelserna över de gamla när logglistan når sin maxgräns. Med Norton kan du exportera händelser i säkerhetshistoriken till en fil så att du kan granska dem när som helst.

Importera eller exportera information från säkerhetshistoriken

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Säkerhet för digitala enheter ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i Norton-produktens huvudfönster och klicka sedan på Historik.

3. Gör följande för att exportera:

• Klicka på Exportera.

Om du vill exportera objekt relaterade till en kategori väljer du den kategorin i listrutan Visa.

• I dialogrutan Spara som som visas, välj format, namn och plats för loggfilen och klicka sedan på Spara.

Du kan exportera loggen till .mcf- eller .txt-filer. Du kan bara se .mcf i fönstret Säkerhetshistorik.

4. Gör något av följande för att importera:

• Klicka på Importera.

• Bläddra till mappen som har .mcf-filen som du vill importera. Filen ersätter den aktuella listan för Säkerhetshistorik. När du är klar stänger du filen för att återgå till den aktuella listan för Säkerhetshistorik.