Informatie van Beveiligingsgeschiedenis exporteren of importeren

In het venster Beveiligingsgeschiedenis worden oude gebeurtenissen overschreven door nieuwe gebeurtenissen wanneer de logboeklijst de limiet bereikt. Daarom kunt u met Norton de gebeurtenissen van Beveiligingsgeschiedenis naar een bestand exporteren, zodat u deze altijd kunt bekijken.

De informatie van Beveiligingsgeschiedenis importeren of exporteren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Geschiedenis.

3. Doe het volgende om de informatie te exporteren:

• Klik op Exporteren.

Als u items wilt exporteren die aan een categorie zijn gerelateerd, selecteert u die categorie in de vervolgkeuzelijst Weergeven.

• Selecteer in het dialoogvenster Opslaan als de indeling, de naam en de locatie voor het logboekbestand en klik vervolgens op Opslaan.

U kunt het logboek exporteren naar .mcf- of .txt-bestand. Het .mcf-bestand kan alleen worden bekeken in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

4. Doe het volgende om de informatie te importeren:

• Klik op Importeren.

• Ga naar de map die het .mcf-bestand bevat dat u wilt importeren. Dit bestand vervangt de huidige Beveiligingsgeschiedenis -lijst. Wanneer u klaar bent, sluit u het bestand om terug te keren naar de huidige Beveiligingsgeschiedenis -lijst.