Suojaushistorian tietojen vieminen tai tuominen

Suojaushistoria-ikkunassa uudet tapahtumat korvaavat vanhat, kun lokiluettelo on saavuttanut enimmäisrajan. Nortonissa suojaushistorian tapahtumat voi viedä tiedostoon, jotta niitä voidaan tarkastella koska hyvänsä.

Suojaushistorian tietojen tuominen tai vieminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Vie tiedot seuraavasti:

• Valitse Vie.

Jos haluat viedä luokkaan liittyviä kohteita, valitse luokka avattavasta Näytä-luettelosta.

• Valitse näkyviin tulevassa Tallenna nimellä -valintaikkunassa lokitiedostolle muoto, nimi ja sijainti ja valitse sitten Tallenna.

Lokin voi viedä .mcf- tai .txt-tiedostoon. .Mcf-tiedostoa voi tarkastella vain Suojaushistoria -ikkunassa.

4. Tuo tiedot seuraavasti:

• Napsauta Tuo.

• Siirry kansioon, jossa tuotava .mcf-tiedosto sijaitsee. Tämä tiedosto korvaa nykyisen Suojaushistoria -luettelon. Kun olet valmis, sulje tiedosto palataksesi nykyiseen Suojaushistoria -luetteloon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15967289